Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-07@01:55:49 GMT

اعلام چرایی ندادن بسته معیشتی به برخی خانوارها

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۸۴۲۸

به گفته سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی از بین متقاضیانی که درخواست بسته حمایت معیشتی داشتند، دو میلیون و ۶۵۱ هزار نفر شرایط برخورداری از بسته را ندارند.


به گزارش شریان نیوز، حسین میرزایی، با بیان اینکه از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار درخواست یونیکی ثبت شده در کددستوری *۶۳۶۹#، در مجموع سه میلیون و ۷۰ هزار و ۵۳۱ نفر شرایط بررسی اطلاعات مالی شان را از سوی دولت پذیرفتند که اطلاعات آن‌ها به صورت سیستمی بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اضافه‌شدن بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به فهرست مشمولان بسته حمایتی
ارسال پیامک به مشمولان جدید و واریز یک‌جای دو مرحله از بسته

وی افزود: در مجموع بنا به شرایط و شاخص‌هایی، چون سفرخارجی، ملک، خودرو، شغل و؛ که از قبل اعلام کرده بودیم، تعداد یک میلیون و۲۲۱ هزار و ۱۹۱ نفر در قالب ۴۱۹ هزار و ۳۰۴ خانوار مشمول دریافت بسته شدند و به فهرست ما اضافه شدند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی با بیان اینکه برای این افراد پیامک ارسال کردیم گفت: در این پیامک آمده بود که «خانوار شما مشمول بسته حمایت معیشتی شده و دومرحله به صورت یکجا در تاریخ ۱۰ دی ماه به حساب یارانه سرپرست خانوار واریز می‌شود؛ همچنین در این پیامک مبلغ به ریال و بانک عامل نیز قید شده بود».

آغاز اطلاع رسانی به متقاضیانی که مشمول بسته معیشتی نمی‌شود از هفته آینده

میرزایی با بیان اینکه مابقی، دو میلیون و ۶۵۱ هزار نفر هستند که شرایط برخورداری از بسته را ندارند، از هفته آتی به آن‌ها اطلاع رسانی می‌کنیم و می‌توانند وارد سایت شوند و علت عدم برخورداری از بسته را ببینند.

مهلت تعیین شده برای مراجعه به سایت تا ۲۴ دیماه؛ این مهلت به هیچ وجه تمدید نمی‌شود

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی ادامه داد:، اما از بین ۶ میلیون نفر حدود ۶۶۶ هزار درخواست مربوط به افرادی بود که در لیست یارانه بگیران نبودند و بسته نگرفته‌اند که با مهلت ۱۴ روزه‌ای که به آن‌ها دادیم آن‌ها تا ۲۴ دی ماه فرصت دارند به سایت مراجعه کنند. این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. توصیه می‌کنیم افراد در کمترین زمان درخواست خود را ثبت کنند.

وی توضیحات بیشتری ارائه کرد و گفت: فقط سرپرست خانوار گزینه ثبت خانوار جدید را می‌زند و کدملی، جنسیت، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه و تصویر امنیتی را وارد و درخواست خود را ثبت می‌کند و سپس پیغامی متناسب در سایت نمایش داده می‌شود.

میرزایی ادامه داد: برخی از این افراد زمانی یارانه می‌گرفته‌اند لذا اطلاعاتی از قبل موجود دارند. آن‌ها باید مستقیم با شماره ملی و حساب یارانه وارد سایت شوند؛ اما برخی یارانه بگیر نبودند و اطلاعاتی از خانوارشان نداریم که از طریق پیامک به آن‌ها می‌گوییم چه کنند. در واقع پیامکی دریافت می‌کنند مبنی بر اینکه چه کاری انجام دهند.

وی در پایان تاکید کرد که فقط و فقط همان ۶۶۶ هزار نفر باید به سایت مراجعه کنند. همچنین کسانی که می‌خواهند وارد سامانه حمایتی شوند، نباید از نرم‌افزار‌های فیلترشکن یا وی‌پی‌ان استفاده کنند و اگر وی‌پی‌ان خود را خاموش کنند به راحتی وارد سامانه حمایت می‌شوند.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛طبیعت سرسبز لرستان آغوش پر سخاوت خود را به روی ساکنان همیشگی گشوده و طنین کوچ ایل به عنوان زمزمه‌ای از شور و پویایی زندگی عشایر میان کوه و دشت پیچیده است.
جامعه ی عشایری لرستان هر ساله با آغاز بهار، فصل جدید از زندگی خود را با کوچ به سمت مناطق ییلاقی آغاز می‌کنند تا سبزه زار‌های پهناور این سرزمین علاوه بر اینکه سکونتگاهی پرجلوه و منحصر به فرد برای این خانوار‌ها باشد چراگاهی غنی نیز برای دام‌ها و احشام آنان باشد.
جامعه عشایری لرستان با تمام سختی‌ها و دوری از زندگی مدرن امروزی، اما سهم قابل توجهی از تولیدات و چرخه تولید را در این استان ایفا می‌کند و حدود ت را می‌گذرانند.
 مدیر کل امور عشایر لرستان گفت:یک میلیون و ۵۰۰ هزار دام در لرستان وجود دارد که ۲۵ درصد از مواد پروتینی لرستان را تشکیل می‌دهند.
 هوشنگ نور محمدی افزود: عشایر لرستان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمر، ۲۹ هزار تن فراورده‌های لبنی، یک هزار تن پشم،۱۵۰ تن عسل و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند.
در استان لرستان ۱۴ هزار خانوار عشایری وجود دارد که ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار آن کوچرو هستند.
۹۰۰ کیلومتر از مساحت کل کشور محل تردد ۹۶ ایل از عشایر کوچرو است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • اختصاص زمین به خانوار‌های حائز شرایط جوانی جمعیت
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • خبر جدید برای یارانه‌بگیران/ این کار را انجام ندهید، یارانه‌تان قطع می‌شود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران